Присъедини се към нас

Работи online !

За да получите повече информация, можете да се регистрирате абсолютно безплатно и неангажиращо от тук :
Kликнете за да се регистрирате !

Glocal Income

DHS Club е интернационален клуб на производители и потребители от 61 страни. DHS е най – големият Shop online в света и представя в своя търговски център online някои от световноизвестните марки като Adidas, Nike, Reebok, E_bay, хотелската верига Sheraton, Skype и много други. Целта на DHS е да даде на всеки човек възможност малко по малко започвайки от нисък приход с амбиция и труд да достигне до значителни резултати.

Харесва ли Ви маркетинга? Искате ли да работите kато freelance?

Присъединете се към нас !

Ако обичате да работите в екип, но да организирате сами своя работен ден,

ако искате да успеете и да достигнете финансова стабилност,

присъединете се към нас!

Работи се на процент. Работата се състои от кореспонденция и търсене на нови клиенти и фирми които да допълват българския търговски център online. Нужни са добра компютърна грамотност и английски поне начално ниво. Комуникативност, амбиция и постоянство, желание за работа в екип.

Имайте в предвид, че става въпос за сериозна работа на която трябва да се посвещава поне 2 часа на ден. Ще трябва сами да организирате работното си време и комуникацията с другите. Успеха и позитивните резултати зависят изцяло от Вас, от желанието Ви за работа и амбицията да вървите напред. Ще можете да разчитате на подкрепата на нашия екип във всеки един момент. Средството, което използваме обикновено за комуникация е Skype.

ДА ВЯРВАМЕ В НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО. Може да имате много мечти и идеи, но ако не правите всеки ден по стъпка напред за да ги осъществите те ще останат само “ЖЕЛАНИЯ”. Най важното нещо в този живот е действието. Да участваме в еволюцията на планетата, да бъдем новатори и създатели, да вярваме в безграничните възможности на нашия дух. Eйбрахам Линкълн е преживял серия от неуспехи и въпреки това не е престанал да вярва в позитивноста на идеите си и в силата на възможностите си, това му позволява да стане един от най значителните президенти на Съединените Щати.

АКО ИСКАМЕ ДА УСПЕЕМ ТРЯБВА ДА РАБОТИМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ДА ВЪРВИМ НАПРЕД СТЪПКА ПО СТЪПКА. Надявам се скоро да видя в нашия team нови амбициозни и позитивни личности и обединени от същата идея да направим заедно Българския Shop Mall достойна част от Мултинационалния Търговски център online DHS.

DHS ти предоставя всички средства за да постигнеш мечтите си!