За мен

Здравейте,

Казвам се Маргарита и много се радвам, че отделихте част от времето си за да посетите моя сайт и да прочетете моята история.Обещавам Ви,че това няма да бъде загубено време, а напротив както и за мен това ще е крачка към промяната в живота Ви!

Всичко започна когато бях в майчинство, когато малкото ми слънчице неусетно беше пораснал толкова голям, че мама вече да има своите пет минути, но в същото време и не чак толкова за да го поверя на грижите на друг човек и да започна своята постоянна работа. По професия съм счетоводител. Грижата за моето малко момченце ме изпълваше с голяма радост и гордост от това, което всекидневно постигахме заедно. Нооо  … в един момент започнах да се чувствам като аутсайдер в обществото. Чувствах , че е дошло време да започна отново да се занимавам с нещо, което да ми донесе лично и интелектуално развитие. Имах нужда от нови запознанства и контакти.

Така няколо дни поред влизах в интернет в сайтовете за работа и разглеждах обявите.Имаше доста интересни предложения, но в предвид моето положение не ме устройваха. Така случайно попаднах на една семпла обява, но която ме накара да се замисля. Отговарях на условията, посочени в нея и нещо в мен ми подсказа, че това е НЕЩОТО, което търся : работа от вкъщи или където и да се намирам, без фиксирано работно време, сама си организирам работния ден, получавам пълен набор от средства, за да се развивам, неограничен брой контакти с интересни и интелигентни хора и не на последно място финансова независимост! И тъй като вътрешното ми чувство рядко ми изневерява , аз изобщо не започнах да търся някакви негативи относно фирмата, а веднага се обадих на посочения телефон за контакт. Това, което засили любопитството ми към работата беше отзивчивия и дружелюбен глас , който чух отсреща. Такива всъщност се оказаха и всички хора, с които се запозанах след регистрирането ми като VIP / Vested Income Partner/ .

Сумата за инвестиране  от 105 лева / която покрива курсa по маркетинг / не ми се струваше голяма и дори да започнех и да не ми допадаше работата, имаше възможност да се откажа и да ми бъдат върнати парите. Това беше успокояващо, а и от друга страна щеше да бъде нов опит и нови контакти.

Получавайки контролния панел веднага ми допадна организацията на работа, електронните системи, точността, бързината  и ефективността, с която се разрешават проблемите. Въпреки, че се работи от къщи, става въпрос за сериозна работа. С увеличаване на обема й се стига до формиране и  на пожизнена рента. Виждайки това аз и за миг не се поколебах относно моето решение, напротив бях готова и за по-голяма инвестиция, защото всичко това имаше огромно покритие!

Електронната търговия тепърва се развива в България и според мен това, ще е един от секторите с най-голям потенциал. Защо да си губим времето си  в излишно лутане по магазините? В днешното забързано и динамично ежедневие да можеш да седнеш пред компютъра си и за минути да напазаруваш това от което се нуждаеш е повече от прекрасно. А това, което предлага DHS чрез своя Club Shop Mall, с изобилието си от фирми и стоки:  да можеш да пазаруваш бързо, лесно и удобно и едновременно с това да спестяваш и правиш пари е уникално!

Всеки има мечти,но малко хора правят нещо за да се превърнат в реалност.Понякога не се изисква много за да постигнеш нещо просто трябва да прецениш правилно възможностите си и да дадеш шанс на късмета си.Това ми беше необходимо за да започна пътя си към промяната в живота ми и достигане на финансова стабилност.

Аз направих своя избор и се присъединих към едно огромно семейство, което ми позволи да осъществя мечтите си!

Осъществете ги и Вие!

Всички заедно, можем повече!!!